Nå er endelig verksted i orden for oss. Tre av oss har trøkt hver vår traktor inn i et gammelt verksted på Tomb, og dermed er de virkelig spennende reparasjonene i gang for alvor. Aleksander har nå kløyvd traktoren for å fikse clutchen, mens Johannes og jeg har skrudd opp motoren for å ta på nye stempelringer. Traktoren til Carl var det ikke plass til, så den har å fungere som den skal.

Gutta på shopping

 

For å få til disse reparasjonene trengs det selvfølgelig mye nytt, så en tur til Økonomi-deler i Sarpsborg passet fint. Alle hadde i forkant vrengt hodene sine for å få ned den fullkomne handlelisten på et lite stykke papir, og de ble ikke så reint korte kan en si.

 

Rett etter skolen på torsdag bar det mot Sarpsborg, og en time før stengetid var vi framme. Der var det ikke mye kø, og vi startet å ramse opp hva vi trengte. Etter godt og vel halvannen time var alle gjennom, de fleste var veldig fornøyde utenom lommeboka og kassamannen(som da hadde jobbet en halvtime overtid pågrunn av våres uvanlige handlemengde). Alt i alt la vi igjen over 10 000 kroner på Økonomi-deler denne ettermiddagen.

 

6503IMG_7985.JPG
Ivrige shoppere med ei lang handleliste.

 Selv om budsjettet nå gradvis går over til å bli et overhetet regnskap var alle veldig fornøyd med shoppingturen, og stemningen i verkstedet da alle skulle teste de nye lekene sine etterpå var veldig god.

Ole-Kristiqan