Tomb Vgs logo: såmannenTOMBVGS

Linnes og Berg fra Råde IL smiler stort.
snakkeboble

Det blir mye ball mellom beina

Hans-Edvard Bragvin Linnes blir ansvarlig for den nye profilen på Tomb, nemlig toppfotball som tilbys på Vg1 enten på studspes eller på bygg-og anleggsteknikk.

Følg oss

Han har selv spilt fotball på høyt nivå som «gutt» og «junior», og var kaptein på regionslaget her i området før han la opp. I tillegg gikk han verdenscup for Norge på rulleski i 2018. Linnes har utdanning fra Norges idrettshøyskole og er svært engasjert i å få profil toppfotball opp og gå på Tomb.

-Elevene som søker profil toppfotball bør ha spilt fotball en stund og vite at de digger sporten, siden det blir masse fotballspilling gjennom året. Det meste vi gjør, gjør vi med en ball i beina, sier Linnes og presiserer at utover fotballspill og basistrening, blir det stort fokus på det sosiale i gruppa og det å spille hverandre gode – både på fotballbanen og utenom.

I årsplanen for skoleåret 23-24 ligger det ulike temaer: Eliteseriekamp i Sarpsborg, lederkurs 1 (og kanskje 2), flere «inspirasjonsbesøk», morgentreninger på Råde IL, småbanespill, og teambuilding i form av fotballtennis og fotballgolf, samt mye mer.

Studspesklassen har elever med profil toppfotball, profil friluftsliv og uten bestemt profil - til sammen 18 bekreftede elever per nå. Det er plass til noen få elever til, så her kan man hive seg rundt . Sjekk tomb.no for mer info om søknad.