Tomb Vgs logo: såmannenTOMBVGS

Victor Norum står og smiler til kamera.
snakkeboble

- Jeg klarer meg ikke uten fotball i hverdagen.

Dette er ordene til Victor Norum fra Saltnes i Råde. Til høsten begynner han på Tomb, på studspes med profil toppfotball.

Følg oss

Det passet veldig bra for Norum at Råde IL og Tomb starter det nye samarbeidet allerede til høsten. -Tomb er nærme hjemme, og jeg har hørt at det er godt miljø der. Med studspes holder jeg alle muligheter åpne for framtiden også, samtidig som jeg får spilt masse fotball.

Råde IL

Victor Norum har alltid spilt fotball, og siden han var 13 har han spilt både på junior- og seniorlaget på Råde IL. – Råde IL er en klubb med gode trenere og god ledelse. De jobber strategisk med å komme opp i 3. divisjon, og i tillegg har de et av de beste anleggene i Østfold, sier Norum og legger til at han er overbevist om at Råde IL kommer til å gi trening av beste kvalitet.

Profil toppfotball på Tomb VGS

Elever som tar profil toppfotball har 2-3 morgentreninger i uka, samt «fotballfag» på timeplanen. Profilen legger på den måten til rette for gode utviklingsmuligheter og tett oppfølging av ansatte med erfaring fra toppfotballnivå. Det legges opp til stor aktivitet. Tomb Vgs og Råde IL vil aktivt jobbe mot å gi et innholdsrikt fotballtilbud skoleåret igjennom. Elever som går studspes med toppfotball vil være i samme klasse som studspeselever uten fordypningsprofil og elever med profil friluftsliv.

Gutt som trikser med ball

Victor Norum har spilt fotball så lenge han kan huske.

Norum trikser med ballen med kneet.

Råde IL er en flott klubb å spille i!

Triksing med hodet.

Victor Norum ser fram til å få spille mye fotball, også på Vgs.