TOMB CAMP for 10.klassinger

Velkommen til årets TOMB CAMP - som i år blir en dags-camp!

I år kan vi kun møtes én dag. Det er smittevern som gjelder, også på TOMB. Vi ønsker allikevel å møte deg og gi deg en dag med gode opplevelser. 
Det skjer fredag 21. januar, fra kl 10 - 14. Vi henter på tog og buss. Mer å lese nedenfor. 


Meld deg på årets TOMB CAMP her: https://www.checkin.no/event/37416/tomb-camp-2022

 Vi henter på stasjonen. 
Tomb ligger i Råde - midt mellom byene Moss, Fredrikstad og Sarpsborg.

Vi vil onsdagen før TOMB CAMP sende deg en ny SMS og e-post hvor vi minner deg om det som skjer. 

Vi sees - velkommen! :)

REISE OG OPPMØTE 

Til deg som kommer med tog: 

Det går tog fra Oslo og Halden hver time. Vi henter på Råde stasjon kl 8, 9 og 10. Vi henter som regel med en grå eller hvit minibuss merket med TOMB. Kommer du på andre måter og trenger å bli hentet i kommunesenteret Karlshus (ca 4 km fra Tomb), ring oss i forkant på 69283000. 

Dere som blir kjørt, kan bruke denne adressen på GPS: Tomballéen 7, 1643 Råde, eller følge veibeskrivelsen nederst.

TOMB CAMP fredag 21. januar
Program

10.15: Registrering og inndeling i grupper/utdanningsprogram  
10.30 - 11.30: Program i ulike undervisningsavdelinger 
11.30 - 12.45: Lunsj (gratis) serveres gruppevis 
Programmet fortsetter etter lunsj 
14.30: Skoleslutt 

TA MED:  
ALLE skal være ute i løpet av oppholdet, og det er derfor viktig at alle har med seg varme uteklær og varmt skotøy. Ta gjerne med egen vannflaske. 

Veibeskrivelse til Tomb: 

Tomb har adressen: Tomballéen 7, 1643 RÅDE. Google kart: https://goo.gl/maps/6AgRa9QcrXH2  

Fra Oslo/Moss: 
Ta av E6 ved Rygge flystasjon, mot Rygge/Larkollen og deretter til venstre mot Råde/Larkollen (riksvei 118). Denne veien følges gjennom og ut av Halmstad. Ved første rundkjøring: Ta til høyre (skilt til Tomb – riksvei 116). Denne veien følges i 7 km. Her krysses Krogstadfjorden (liten bru og båthavn). Ta til venstre i første veikryss og deretter til høyre etter ca. 100 meter. Her ligger Tomb kirke. Bakenfor ligger Tomb vgs. 

Fra Råde sentrum – Karlshus: 
I Karlshuskrysset (rundkjøring) følges veien mot Fredrikstad (riksvei 110). Etter ca. 800 meter krysses ei jernbanebru. Ta til høyre med en gang etter brua (skilt til Tomb). Kjør forbi Råde stasjon og ta første vei til venstre. Etter ca. 4 km; ta av til venstre – se skilt inn til Tomb. 

Fra Fredrikstad:  
Følg riksvei 110 mot Råde/Karlshus. Ta til venstre rett før jernbanebru – før Karlshus. Kjør forbi Råde stasjon og ta første vei til venstre. Etter ca 4 km; ta av til venstre – se skilt inn til Tomb. 

ÅPEN DAG lørdag 22.januar: 
Vi minner også om ÅPEN DAG for foresatte og 10.klassinger lørdag 22. januar kl 11 – 14. https://tomb.no/hva-skjer/apen-dag3
Program
Kl 11, 12 og 13: Informasjon om skole, internat og de ulike utdanningsprogrammene (gymsalen). 
Åpne avdelinger fram til kl 14.00 
 

LITT SKOLEINFO 
Tomb vgs er en landsdekkende skole med elever fra hele landet. Elever du har mulighet til å treffe til høsten. Dette året går det omtrent 285 elever her, og ca 170 elever bor i skole-internatet vårt. Alle Vg1-elever som ønsker å bo på skolen får internatplass. 

Les gjerne mer her: https://tomb.no/om-tomb  

Skolen vår er omgitt av en gammel, flott park og har et levende gårdsbruk. Her lever vi tett på naturen! Rett utenfor døra er kilometervis med skogsstier, perfekt for rideturer, terrengsykling, gå- og joggeturer! Vi tror at trivsel både på skole og i fritiden også øker motivasjonen for skole. 

Du vet vel om muligheten til å ha med egen hest til Tomb - selv om du ikke velger hestefag! Mer om hest her: https://tomb.no/livet-pa-tomb/hest-pa-tomb  

Ved skolestart vil du møte: