Ventelister på Tomb

Opptak av Vg1-elever for neste skoleår har nå startet, og til alle yrkesfagene - TIP, byggfag og naturbruk -  er det nå ventelister. Til Vg1 studiespesialisering er det også søkere til nærmere en full klasse, men her det ledige plasser og dermed fortsatt mulig å søke. Du kan søke HER nå. Det unike med studiespseialisering på TOMB er AKTIV på timeplanen hver uke. Vi mener du lærer bedre når du trives, og at du trives bedre når du også får drive med aktiviteter utenfor klasserommet. Du mister ingen fag. Timefordelingen er ellers den samme som innenfor programområdet Studiespesialisering. Les mer om StudSpesAktiv HER. 

- Torsdagen er en veldig bra dag, sier Even fra Brandbu (bilde), for denne dagen har vi AKTIV etter lunsj. Når vi sitter ved skolepulten stort sett uka gjennom - mest opptatt av det teoretiske, er det utrolig fint å bruke seg selv på andre områder denne dagen. Jeg skal muligens over på akademiske studier etter videregående på TOMB og synes derfor det er utrolig fint å lære litt av hvert som kan fikses på hjemmefronten, som for eksempel å bruke verktøy. Vi lærer mye praktisk som du alltid vil trenge senere i livet. Siste uke før påske tok Even og klassen "torsdags-AKTIV" med å hilse våren velkommen. Klassen dro på seg Felleskjøpsdresser og sådde salatfrø i god jord, iblandet hestemøkk fra stallen. Litt kunnskap om jord- og plantekultur ble også et lite pluss, og det ble eksperimentert både med kunstig og naturlig lys. Torsdagen etter påske skal elevene sjekke resultatene.

Flere bilder i bildeserien til høyre.

AKTIV på Tomb kan by på mange forskjellige aktiviteter - både innenfor skolens områder og utenfor - med både friluftslivområder, Oslofjorden, Vansjø og Østfoldbyene tett på. Spørsmål om AKTIV? Ta kontakt på tlf 69 28 30 00 eller send oss en mail: post@tomb.no.