Ungdomsbedriften TECNO WASH har vunnet prisen for beste logo! 

Tecno Wash vant prisen for beste logo

Bilde: Fornøyde elever i TECNO WASH: Fra venstre: Magnus Øverby, Hedalen, Hans Ole Grimsrud, Begna, Gudbrand Skeie Gamkinn, Gran, Ole Edvard Kaaen, Rakkestad, Øyvind Telstø, Etnedal og Even Hovhaugholden Østeby, Slitu.

Beste logo
Juryen for ungdomsbedrifter i Ungt Entreprenørskap Østfold falt for både navn og logo og ga dermed førsteprisen for beste logo til de seks elevene på Tomb som i høst startet ungdomsbedriften Tecno Wash. Alle går de i samme klasse i Vg2 naturbruk og har sin store interesse innen landbruk.

Høytrykkspyler for spaltegulv
Da de sammen skulle etablere en bedrift, tenkte de med en gang i retning av tekniske løsninger i fjøset. Produktet de har utviklet er en type høytrykkspyler som enkelt vasker vekk kumøkk som legger seg under spaltegulv. Utfordringen er nemlig at at betongen under spaltegulvet rånter fordi kumøkk har lav pH. - Det finnes ingen metoder for å vaske under spaltene, og derfor har vi stor tro på produktet vi har utviklet, sier en av elevene, Ole Edvard Kaaen.Gruppa har laget selv en fungerende prototype, sponset med deler fra TESS.

Østfoldmesterskapet satt på vent
Koronaen satte en stopper for mesterskapet i midten av mars, og utdeling av priser vil derfor skje på alternativt vis de kommende ukene. Det er mange forskjellige klasser det konkurreres i, og om det tilfaller flere priser til elevene i Tecno Wash eller noen av de andre ti bedriftene som deltar fra Tomb, vil de kommende dagene vise.