STUDSPESAKTIV - FOR DEG SOM VELGER STUD SPES

18.04.2016
 
<
>

Velger du studiespesialiserende på TOMB, får du STUDSPESAKTIV med "på kjøpet".  Les nedenfor.

AKTIV
Alle lærer bedre når undervisningen får noen avbrekk. Derfor har vi «AKTIV» på timeplanen hver uke for deg som begynner på studiespesialisering hos oss høsten 2016. Du får selv velge hva du vil gjøre, og mulighetene på Tomb er mange. Her ligger det til rette for friluftsliv, kanotur, skyting, svømming, dans/zumba, seilbåttur, eller du kan delta i Tomb-aktiviteter som for eksempel praksisøkter med grising, lamming, hestestell/ridning, lærarbeid, traktorkjøring, snekring, smiearbeid og mye mer. 

SKOLELYST OG PRESTASJONER
Vi mener du lærer bedre når du trives, og at du trives bedre når du også får drive med aktiviteter utenfor klasserommet. I tillegg er det viktig for å holde på det gode samholdet og klassefellesskapet vi har her på Tomb. For at du skal få mest mulig ut av dette tilbudet, kan vi også legge til rette for AKTIV-undervisning utenom våre egne AKTIV-tilbud.

STUDIESPESIALISERING på Tomb
Fag og timefordelingen er ellers den samme som du finner innenfor programområdet for studiespesialisering. Du velger programfag innenfor språk/samfunn/økonomi og ulike realfag akkurat som på andre skoler – du mister ingen andre fag.

SØK NÅ
Søknadsfristen for inneværende år var 1. mars, men ta kontakt, kanskje det er en ledig plass.

Du søker til StudSpesAKTIV ved å gå inn på www.tomb.no.

Ring oss gjerne på tlf 69 28 30 00 eller send en mail til post@tomb.no