I vårt nettverksblad TOMB BANDET forteller vi om mye spennende som har foregått på skolen denne våren.

Les siste nr av Tomb Bandet

Du kan lese om første grisekull i nytt grisehus, elever som dyrker hydroponisk i klasserommet, bygg - og naturbrukselever som bidrar ved utbygging av ny bydel i Moss, skoleturer til Roma og Barcelona og mye, mye mer!

Tomb-bandet er skolens nettverksblad som sendes alle tidligere Tomb-elever og andre som ønsker å støtte Tomb. Kontakt Tomb dersom du ikke mottar bladet, men ønsker å få det tilsendt; [email protected]

LES TOMB BANDET HER - KLIKK PÅ BILDET: 

 

BLI MED PÅ KRONERULLING FOR TOMB
-Unge mennesker trenger Tomb - støtt Tomb med en raus gave, oppfordrer tidligere elev Ståle Landmark. Han sitter også i skolens styre. Videre sier han: − Redusert støtte fra staten og økte kostnader på mange områder har gitt skolen store utfordringer denne våren. Tomb er et av mine hjertebarn. I år etter år, helt siden 1939, har Tomb vært en viktig samfunnsinstitusjon. Her har ungdom fra hele Norge fått verdifull utdannelse med basis i kristne verdier. For mange har årene på Tomb vært av uvurderlig betydning og gitt en retning for livet. Tombs samfunnsbidrag til bygd og by er kanskje viktigere i dag enn noen gang. Derfor ber vi om støtte til skolen!

Les gjerne mer om saken i TOMB BANDET, s. 9.

TAKK TIL DEG SOM HAR ANLEDNING TIL Å BIDRA!

Konto-nr: 3000 18 62185
ViPPS kan også benyttes: 107822