Bilder fra eksamensfesten

Vedlagte bildeserie viser bilder fra årets eksamensfest. I tilegg til utdeling av karakterer, ble to elevgrupper premiert som vinnere av årets husdyrtreff (se omtale tidligere her), og beste kvinne fra årets NM i motorsagferdigheter, Anna Dæhlen Gjønnes, overrakt pris fra Kvinner i Skogbruket. Elever med en ekstra innsats i uilke elevgrupper ble takket for sine viktige bidrag gjennom året, og ikke minst ble årets tre miljøarbeidere Hallvard, Peter og Hanne takket for sin store innsats.

Eksamensfesten startet med en flott samling i Tomb kirke kl 11. Dagen fortsatte med varm mat i internatet før selve festsamlingen i skolens aula startet opp. Og selvsagt, kaffe og deilige kaker fra skolens kjøkken stod også på menyen - helt til slutt. Deretter var tiden for avskjed og tårer ....

God sommer til alle elever og foresatte! 

Det har aldri tidligere vært flere elever på Tomb og så mange elever som ønsker internatplass, men det er fortsatt mulig å bli elev høsten 2018. Ledige plasser i enkelte utdanningsprogram. Som følge av stor søkning til agronomklassen 3B, oppretter vi en ekstra klasse. Det er også ledige plasser på blant annet studiespesialisering og Vg2 Heste- og hovslagerfag. Stallplasser for elevhester.

Ta kontakt på tlf 69 28 30 00 eller post@tomb.no

Les om studietilbudene her: https://tomb.no/studietilbud

SØKNADSSKJEMA HER.