Her kan du lese Tomb-bandet nr 2 2019  - om skolehverdagen på Tomb:
7676TB nr 1 2019.pdf

 

Les TOMB-BANDET nr 1 2019

Les om;  
Kreative elever på TIP, fagdag for kjemielever, lang fartstid for fjøsmester Asbjørn Røymeberg og Gunnar Moslått, hestene Julius, Kongo og Lambert + mye mer ...

Her finner du også invitasjon til jubilanthelgen 2019 fra fredag 21. - lørdag 22. juni. Meld deg på allerede nå! PÅMELDING HER.

Tomb-bandet er skolens nettverksblad, og er i disse dager på vei i posten til alle tidligere Tomb-elever og andre som ønsker å støtte Tomb. Kontakt Tomb dersom du ikke mottar bladet, men ønsker å få det tilsendt; post@tomb.no

BIDRA TIL DUGNAD MED TIDLIGERE TOMB-ELEVER

Når tidligere elever kommer tilbake for å gjøre dugnad, betyr det enormt mye. Til høsten er elever som deltok med restaurering og oppussing i 2016, klare for nye arbeidsoppgaver. – Vi hadde en fantastisk tid på Tomb og ønsker at flere skal oppleve det samme. Nå er det vår tid til å gi tilbake, sier Knut Anders Fremmegård fra Spydeberg. Han er fagmannen, utdannet tømrer fra Tomb, som sammen med en organiserings-gruppe forbereder høstens prosjekter. De tidligere elevene kjenner godt til skolens mange restaureringsbehov. - Vi gleder oss til å sette i gang, og nå jobber flere med å samle elever fra forskjellige årskull. Men for å kunne gjennomføre høstens planer, trengs midler, sier Knut Anders, - nå oppfordrer vi alle tidligere elever til å gi en god gave til skolen vår!


Takk til dere som stiller opp og takk til dere som bidrar med gaver – mindre eller større beløp – som du nå kan VIPPSE eller sende oss på konto. Følg med på nettsiden og facebook utover høsten.

Morten Thomassen – rektor


Se vedlagte giro.
Konto-nr: 3000 18 62185
ViPPS kan også benyttes: 107822 Merkes BIDRAG TIL DUGNAD og givers adresse.


Takk for all støtte – mindre eller større beløp – som du nå kan VIPPSE eller sende oss på konto.

VIPPS nr 107822 . Merkes MILJØARBEIDERE og givers adresse.
Gave kan gis på konto-nr: 3000.18.62185.

Bilder nedenfor: Fra dugnadsarbeid i 2016.