Velkommen til Åpen Julegård

Bilde over: På vegne av elever og ansatte på Tomb ønsker Vg2-elevene Caroline Sandaker Reve og Tirill Bjerke Skogli, ansvarlige for årets markesføring, velkommen til ÅPEN JULEGÅRD 2016!

Julestemning, tradisjoner og masse aktiviteter. Nok en gang ønsker elever og ansatte velkommen til gode førjulsopplevelser under årets Åpen Julegård, lørdag 3. desember - kl 11-17. På låven denne gang inviterer Mosse-musikerne Roy Sætre og Kristian Kjernæs til julesang. I gårdsavdelingen kan en også oppleve dyr i fjøset, hoppe i høyet eller være med på traktortur til husmannsplassen Hallingsås hvor det er salg av hjemmebakst – fra bakerovn. Nissedans på låven må alle barn få med seg! Både inne og ute er tilbudene mange; motorsagshow, minigraver-oppvisning, kaninhopping, trylleshow, ansiktsmaling og utstilling av veterantraktorer. Juleverksteder finnes i klasserom, på kunstgalleriet, i snekkerverkstedet og øvrige verksteder. Kumlokk-vafler blir det også i år. Utenfor skolebygget kan du oppleve kjemiforsøk.Og selvfølgelig er det salg av julegrøt. Store mengder julegrøt spises på denne dagen hvert år. Omlag 500 liter grøt lages på skolens kjøkken av melk fra skolens kuer.

Som alle andre år avsluttes dagen (kl 16) i parken med det tradisjonelle julespillet om første julenatt. En halv time tidligere samles vi til juetregang ved internatet.

Salgsmesse
Det rigges igjen til en stor salgsmesse både inne og ute med håndverksprodukter, bakverk og mange forskjellige salgsartikler.

Vi gleder oss - velkommen! Se program her.