NATURBRUK

VG1: NATURBRUK

3 Profilvalg: Hest, Friluftsliv, Landbruk

VG3: Landbruk

(Agronom)

VG3: Naturbruk

(Studiekomp.)

Bygg / anlegg / TIP

VG2: Kjøretøy

(Lette)

Opplæring i bedrift

(2 år)

Studie-
spesiali-
sering

Studspes Aktiv

 

Alle lærer bedre når undervisningen får noen avbrekk. Derfor har vi «AKTIV» på timeplanen hver uke for deg som begynner på studiespesialisering hos oss til høsten. Du får selv velge hva du vil gjøre, og mulighetene på Tomb er mange. Her ligger det til rette for friluftsliv, kanotur, skyting, svømming, dans/zumba, seilbåttur, eller du kan delta i Tomb-aktiviteter som for eksempel praksisøkter med grising, lamming, hestestell / ridning, lærarbeid, traktorkjøring, snekring, smiearbeid og mye mer.

SKOLELYST OG PRESTASJONER

Vi mener du lærer bedre når du trives, og at du trives bedre når du også får drive med aktiviteter utenfor klasserommet. I tillegg er det viktig for å holde på det gode samholdet og klassefellesskapet vi har her på Tomb. For at du skal få mest mulig ut av dette tilbudet, kan vi også legge til rette for AKTIV-undervisning utenom våre egne AKTIV-tilbud.

STUDIESPESIALISERING PÅ TOMB

Fag og timefordelingen er ellers den samme som du finner innenfor programområdet for studiespesialisering. Du velger programfag innenfor språk/samfunn/økonomi og ulike realfag akkurat som på andre skoler – du mister ingen andre fag.

Les mer om fellesfag og programfag her.

SØK NÅ.

 

Griser snart klare for middagsbordet i prosjekt Kortreist og bærekraftig

 

Les høstens Tomb-band

 

Friluftslivklassen på sopptur

 

For en skoledag!

 

Prosjekt KORTREIST OG BÆREKRAFTIG

Klikk for å se
mer nytt

 
<
>