Les høstens Tomb-band

08.10.2017
 
<
>

Her kan du lese Tomb-bandet nr 2 2017, høstens lille utgave - om skoleåret som er i gang. Les blant annet om den nye TOMB-tina og om elever som trives på Tomb-labben. Nå er også faget kjemi en ny valgmulighet på Tomb.
Les her: 6426Tomb_Bandet_2_2017_web.pdf

Tusen takk til alle som etter forrige nummer støttet oss med pengegaver på omlag 140 000 kroner til AKJSON HERRETOALETT.  Pengene har vært et viktig bidrag for for å kunne gjennomføre den nødvendige rehabliteringen av toalettene i undervisningsbygget.  Les mer side 6.

PROSJEKT PEISESTUE
Økonomien på Tomb må driftes slik at vi har penger til velikehold, men allikevel er vi avhengig av enkeltperosner som støtter oss. Neste prosjekt er den nedslitte peisestua. Det finnes ingen støtteordninger eller tilskudd til vedlikehold og nybggg når det gjelder private skoler, så derfor henvender vi oss igjen til våre gode venner og tidligere Tomb-elever om å gi en gave.

Mange har gode minner fra skolens peisestue, og denne gang har du anledning til å VIPPSE skolen en gave som skal gå til oppussing! Vi takker for små og store gaver! Beløpet sendes 18264. Merkes PEISESTUE og givers navn.

Gave kan også gis på konto-nr: 3000.18.62185.

Tomb-bandet er skolens nettverksblad og sendes alle tidligere Tomb-elever og andre som ønsker å støtte Tomb. Kontakt Tomb dersom du ikke mottar bladet, men ønsker å få det tilsendt; post@tomb.no